Prepara el teu examen teòric amb garanties Prepara't per a l'examen teòric de conduir de manera fàcil i entretinguda. T'oferim classes presencials o el mètode online com si es tractés d'una sèrie de Netflix.
Contacta amb nosaltres Prepara el teu examen teòric amb garanties

Teòrica presencial

A l'Autoescola Sabat pots preparar l'examen teòric de conduir de manera fàcil i entretinguda amb les nostres classes presencials. Les nostres instal·lacions i els nostres professionals t'acompanyaran en el procés de formació i resoldran qualsevol dubte sobre l'examen. Les nostres classes presencials estan pensades per oferir les millors eines per passar la prova teòrica del carnet de conduir. L'examen teòric de la Direcció General de Trànsit es caracteritza per la redacció de les seves preguntes. Des de l'Autoescola Sabat, a Tarragona, volem oferir la millor preparació per poder superar aquesta prova teòrica sense problemes.

Teòrica Netflix, des d'on vulguis i quan vulguis

Estudiar la teòrica del carnet de conduir pot resultar pesat per als que no estan acostumats a l'estudi convencional. Autoescola Sabat t'ofereix una opció totalment diferent amb la Teòrica Netflix. Es tracta d'un sistema que et permet conèixer la teoria sobre la conducció i la circulació sense haver d'enfrontar-te als llibres de text. Amb el mètode Netflix podràs preparar tot el contingut teòric de l'examen de conduir de forma còmoda i senzilla, serà com veure una sèrie de Netflix. Una sèrie entretinguda i divertida, que a més de passar l'estona, aconsegueix oferir-te la preparació adequada per superar l'examen.

La nostra experiència

Més de 20 anys oferint classes i test de teòrica de conduir.

Total confiança

Més de 4 milions les persones que ja han confiat en aquest mètode.

100% online

Una proposta 100% online per obtenir el teòric de conduir.

Curs revolucionari

Desenvolupament revolucionari com si fos una sèrie de Netflix.

Pròxims cursos

Consulta els nostres pròxims cursos de manera senzilla a través d'aquesta plana i demana'ns informació en el cas que la necessitis.

Finançament

Necessites finançament per poder realitzar un curs?, contacta amb nosaltres per a poder tenir les millors condicions possibles.


  Contacta amb nosaltres

  Si estàs interessat en els nostres cursos, vols rebre més informació o tens algun dubte o consulta, pots posar-te en contacte amb nosaltres i ens ocuparem de tot. Estarem encantats d'atendre't.

  Estem a Tarragona

  Ramón i Cajal núm 27
  43001 Tarragona

  Truca'ns avui

  Telèfon: 977 211 501

  Envia'ns un e-mail

  administracio@autoescolasabat.com