Tot el necessari per fer-ho realitat A l'Autoescola Sabat trobaràs tot el necessari per fer realitat el teu desig d'obtenir el permís de moto de forma ràpida, segura i a un preu incomparable. Contacta amb nosaltres Tot el necessari per fer-ho realitat

Permís de conduir A

Es pot obtenir a partir dels 20 anys i per aconseguir-ho cal comptar amb almenys dos anys d'antiguitat del permís A2, i realitzar un curs formatiu de nou hores; 3 de teòrica, 4 de pista i 2 de circulació. Amb el permís de conduir A es poden conduir motocicletes amb o sense sidecar de qualsevol cilindrada i potència, tricicles de motor, però cal tenir més de 21 anys per a vehicles superiors a 15 kW, i vehicles autoritzats pel permís AM, A1, A2 i LCM.

Edat mínima:

20 anys.

Vehicles autoritzats:

Motocicletes amb sidecar o sense, tricicles de motor (mínim 21 anys per a majors de 15 kW) i vehicles autoritzats pel permís AM, A1, A2 i LCM.

Condicions:

Disposar de almenys dos anys d'antiguitat amb el permís A2.

Proves a realitzar:

Curs formatiu de 9 hores presencials repartides en 3 de teòrica, 4 de pista i 2 de circulació.

Pròxims cursos

Consulta els nostres pròxims cursos de manera senzilla a través d'aquesta plana i demana'ns informació en el cas que la necessitis.

Finançament

Necessites finançament per poder realitzar un curs?, contacta amb nosaltres per a poder tenir les millors condicions possibles.


  Contacta amb nosaltres

  Si estàs interessat en els nostres cursos, vols rebre més informació o tens algun dubte o consulta, pots posar-te en contacte amb nosaltres i ens ocuparem de tot. Estarem encantats d'atendre't.

  Estem a Tarragona

  Ramón i Cajal núm 27
  43001 Tarragona

  Truca'ns avui

  Telèfon: 977 211 501

  Envia'ns un e-mail

  administracio@autoescolasabat.com