Formacions de qualitat per a professionals Formacions per a l'exercici de les activitats professionals en el món del transport i activitats de transport per carretera i les seves activitats auxiliars i complementàries.
Contacta amb nosaltres Formacions de qualitat per a professionals

Formacions per a empreses de transport

Si tens una empresa de transport a Tarragona i necessites formar els teus treballadors, a l'Autoescola Sabat t'ho posem fàcil. Ens encarreguem de realitzar totes les gestions necessàries i d'oferir la formació més adequada per a les necessitats de la teva empresa.
Els nostres formadors ofereixen els continguts necessaris per optimitzar i fer més eficient la conducció dels treballadors. Oferim formació en conducció eficient, per estalviar combustible en els desplaçaments, entre altres aspectes, que poden millorar el rendiment dels conductors i dels vehicles.

Perfeccionament o reciclatge

Si fa temps que no condueixes o has perdut la confiança en les teves habilitats al volant, a l'Autoescola Sabat tenim la solució per a tu. Oferim cursos de reciclatge o perfeccionament perquè et tornis a sentir a gust conduint un vehicle.
La nostra autoescola ofereix un ambient familiar i els nostres formadors podran resoldre qualsevol dubte i d'acompanyar-te en el procés d'aprenentatge, perquè recuperis la confiança a l'hora de conduir un cotxe.

Conducció eficient

Vols aprendre a estalviar fins a un 25% en combustible? A l'Autoescola Sabat t'expliquem com fer-ho. La manera de conduir i jugar amb les marxes del vehicle durant la conducció influeixen en el consum de combustible respecte de l'automòbil, i aprendre a conduir realitzant un baix consum pot resultar en un estalvi significatiu.
Els nostres professionals t'informaran de la millor manera de conduir per optimitzar el consum del teu vehicle, i t'ensenyaran a posar-ho a la pràctica perquè puguis estalviar combustible en els teus desplaçaments.

Formació BBS

Necessites la formació BBS? Les empreses químiques utilitzen un sistema d'avaluació de proveïdors (SQAS) per assegurar que treballen amb els nivells de qualitat exigits i de manera segura per garantir la seguretat dels seus productes, de la protecció dels seus empleats i de l'entorn, així com de la societat en general.
Un aspecte destacat en aquest sistema, és la formació BBS, també coneguda com a CSS -Conducta Sobre Seguretat-. El programa BBS té com a objectiu incrementar la seguretat durant les activitats de l'empresa, influint positivament sobre les actituds i les conductes dels operaris i conductors -carretilles elevadors, camions-, a través de l'observació, la formació personalitzada, la comunicació i el feedback.

Tacògraf digital

Disposem de cursos presencials i cursos en línia per actualitzar-te en la normativa i funcionament del tacògraf digital, que és obligatori des de 2006. El tacògraf digital és l'eina que registra i emmagatzema en la seva memòria i, també a les targetes dels conductors, dades per controlar els temps de conducció i descans.
A l'Autoescola Sabat oferim eines de formació sobre la normativa vigent, les gestions necessàries i el funcionament d'aquest aparell de seguretat.

Capacitació professional

Si vols obrir una empresa de transports per carretera, des de Tarragona a l'Autoescola Sabat t'ajudem i t'assessorem, oferim cursos de formació, preparació per a les proves dels carnets de conduir professional i acompanyament en les gestions necessàries.

Conseller de seguretat

Si vols obtenir el títol de Conseller de seguretat de mercaderies perilloses, a l'Autoescola Sabat et podem ajudar. Disposem de cursos presencials i en línia per preparar i obtenir el títol, i també ens encarreguem de realitzar les gestions necessàries per obtenir-lo.

Pròxims cursos

Consulta els nostres pròxims cursos de manera senzilla a través d'aquesta plana i demana'ns informació en el cas que la necessitis.

Finançament

Necessites finançament per poder realitzar un curs?, contacta amb nosaltres per a poder tenir les millors condicions possibles.


  Contacta amb nosaltres

  Si estàs interessat en els nostres cursos, vols rebre més informació o tens algun dubte o consulta, pots posar-te en contacte amb nosaltres i ens ocuparem de tot. Estarem encantats d'atendre't.

  Estem a Tarragona

  Ramón i Cajal núm 27
  43001 Tarragona

  Truca'ns avui

  Telèfon: 977 211 501

  Envia'ns un e-mail

  administracio@autoescolasabat.com