Tot el necessari per fer-ho realitat A l'Autoescola Sabat trobaràs tot el necessari per fer realitat el teu desig d'obtenir el permís de moto de forma ràpida, segura i a un preu incomparable. Contacta amb nosaltres Tot el necessari per fer-ho realitat

Permís de conduir A1

Es pot obtenir a partir dels 16 anys i per aconseguir-ho han de superar un examen de teòrica comuna de 30 preguntes, una teòrica específica de 20 preguntes, un examen pràctic en circuit tancat i un examen pràctic en vies obertes al trànsit de 25 minuts. Aquest permís autoritza el conductor a portar motocicletes amb o sense sidecar de fins a 125 cm cúbics de cilindrada, 11Kw i 0,1 kW/kg. Tricicles de motor amb una potència que no superi els 15 kW, i vehicles autoritzats pel permís AM i LCM.

Edat mínima:

16 anys.

Vehicles autoritzats:

Motocicletes amb o sense sidecar de fins a 125cc, 11Kw i 0,1 kW/kg, tricicles de motor de fins a 15 kW i vehicles autoritzats pel permís AM i LCM.

Proves a realitzar:

Examen de teòrica comuna (30 preguntes, màxim 3 errors), examen de teòrica específica (20 preguntes, màxim 2 errors), examen pràctic en circuit tancat (RD 818/2009, ANNEX V) i examen pràctic en vies obertes al trànsit (25 minuts).

Pròxims cursos

Consulta els nostres pròxims cursos de manera senzilla a través d'aquesta plana i demana'ns informació en el cas que la necessitis.

Finançament

Necessites finançament per poder realitzar un curs?, contacta amb nosaltres per a poder tenir les millors condicions possibles.


  Contacta amb nosaltres

  Si estàs interessat en els nostres cursos, vols rebre més informació o tens algun dubte o consulta, pots posar-te en contacte amb nosaltres i ens ocuparem de tot. Estarem encantats d'atendre't.

  Estem a Tarragona

  Ramón i Cajal núm 27
  43001 Tarragona

  Truca'ns avui

  Telèfon: 977 211 501

  Envia'ns un e-mail

  administracio@autoescolasabat.com