El teu carnet professional per al transport Descobreix els carnets professionals que t'obriran les portes del mercat laboral i et permetran treballar en un sector clau per a la nostra economia com és el transport per carretera. Contacta amb nosaltres El teu carnet professional per al transport

Permís professional C+E

Aquest permís es pot obtenir a partir dels 21 anys, sempre que es disposi del permís de conduir B, i després de superar un examen de teòrica específica de 20 preguntes, un examen pràctic en circuit tancat i un examen pràctic en vies obertes al tràfic de 45 minuts. Amb el permís C poden conduir automòbils i vehicles especials no agrícoles, de més de 3.500 kg i de fins a nou places, i amb remolc de fins a 750 kg. Aquests vehicles estan concebuts per realitzar obres o serveis determinats i tenen unes característiques concretes. A l'Autoescola Sabat t'assessorem per obtenir els permisos de conduir professionals a Tarragona.

Edat mínima:

21 anys.

Vehicles autoritzats:

Conjunts de vehicles compostos per un vehicle dels que autoritza el permís C, acoblat a un remolc o semiremolc de més de 750 kg de MMA.

Condicions:

Disposar del permís C. Implica la concessió del permís B+E i el D+E (si es disposa del permís D).

Proves a realitzar:

Examen de teòrica específica llevat que tingui el permís C1+E (20 preguntes, màxim 2 errors), examen pràctic en circuit tancat (RD 818/2009, annex V) i examen pràctic en vies obertes al trànsit (45 minuts).

Pròxims cursos

Consulta els nostres pròxims cursos de manera senzilla a través d'aquesta plana i demana'ns informació en el cas que la necessitis.

Finançament

Necessites finançament per poder realitzar un curs?, contacta amb nosaltres per a poder tenir les millors condicions possibles.


  Contacta amb nosaltres

  Si estàs interessat en els nostres cursos, vols rebre més informació o tens algun dubte o consulta, pots posar-te en contacte amb nosaltres i ens ocuparem de tot. Estarem encantats d'atendre't.

  Estem a Tarragona

  Ramón i Cajal núm 27
  43001 Tarragona

  Truca'ns avui

  Telèfon: 977 211 501

  Envia'ns un e-mail

  administracio@autoescolasabat.com