Sobre nosaltres Autoescuela Sabat Som un dels centres més complets de formació a Tarragona. A les nostres instal·lacions podràs realitzar diferents cursos i certificats que t'ajudaran a aconseguir els teus objectius.
Contacta amb nosaltres Sobre nosaltres Autoescola Sabat
Per què nosaltres?

Autoescola Sabat

Som una empresa familiar de 3 generacions i més de 50 anys d’experiència formant conductors. Seria, competent, innovadora i compromesa amb la seguretat viària. Disposem d’experimentats formadors altament qualificats per a realitzar tota mena de formació relacionada amb la conducció.

A l'Autoescola Sabat tenim una experiència de més de 50 anys formant conductors. Disposem de formadors experimentats altament qualificats i vehicles pensats en la facilitat d'aprenentatge.

A l'Autoescola Sabat oferim formació de nivell en diversos formats per a transmetre les claus de l'aprenentatge de la conducció. Som especialistes ajudant els nostres alumnes a treure's el permís de conduir a la primera gràcies a la nostra metodologia innovadora i amb alts índexs d'èxit.

Ens adaptem a totes les teves necessitats per a garantir la teva formació. Disposem d'opcions online, diferents variables per a les classes teòriques i adaptabilitat d'horaris en les classes pràctiques. Explica'ns el teu cas i t'ajudarem.
Posem a la teva disposició tota la informació necessària sobre el procés d'obtenció del permís de conduir. Som totalment transparents i sabràs en tot moment què et costa el carnet de cotxe. Si vols saber-ne més, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. L'Autoescola Sabat és la teva autoescola de confiança a Tarragona.

Ens esforcem per crear un ambient familiar perquè et sentis com a casa. També garantim un tracte personalitzat juntament amb la confiança i proximitat que mereixen els nostres alumnes. El nostre personal està disposat a facilitar te les coses i a resoldre qualsevol dubte o problema que sorgeixi.

A l'Autoescola Sabat estem totalment compromesos amb la seguretat viària i acceptem la nostra part de responsabilitat. També ens comprometem a oferir la millor formació per a garantir l'èxit dels nostres alumnes.
A l'Autoescola Sabat som amants del motor i de la conducció. Gaudim de la formació que oferim i ens esforcem perquè treure't el carnet sigui una experiència positiva i divertida, i oferim una formació viària de proximitat i de qualitat perquè l'aprenentatge sigui més efectiu.