Tot el necessari per fer-ho realitat A l'Autoescola Sabat trobaràs tot el necessari per fer realitat el teu desig d'obtenir el permís de moto de forma ràpida, segura i a un preu incomparable. Contacta amb nosaltres Tot el necessari per fer-ho realitat

Permís de conduir A2

Aquest permís de conduir es pot obtenir a partir dels 18 anys. S'ha de superar un examen de teòrica comuna de 30 preguntes, convalidable en el cas de tenir el permís A1 o permís B, i un de teòrica específica de 20 preguntes, convalidable en cas de tenir el permís A1. I dos exàmens pràctics, un a circuit tancat i un a vies obertes al trànsit. El permís per a motos A2 permet conduir motocicletes amb o sense sidecar de fins a 35 kW (47,5CV) i 0,2 kW/kg o limitades sempre que d'origen no superin els 70 kW (90CV), i també vehicles autoritzats pel permís AM, A1 i LCM.

Edat mínima:

18 anys.

Vehicles autoritzats:

Motocicletes amb o sense sidecar de fins a 35 kW (47,5CV) i 0,2 kW/kg o limitades sempre que d'origen no superin els 70 kW (90CV) i vehicles autoritzats pel permís AM, A1 i LCM.

Proves a realitzar:

Examen de teòrica comuna llevat que tingui el permís A1 o permís B (30 preguntes, màxim 3 errors), examen de teòrica específica a menys que tingui el permís A1 (20 preguntes, màxim 2 errors), examen pràctic en circuit tancat a menys que tingui 2 anys d'antiguitat amb el permís A1 (RD 818/2009, annex V) i examen pràctic en vies obertes al trànsit (25 minuts).

Pròxims cursos

Consulta els nostres pròxims cursos de manera senzilla a través d'aquesta plana i demana'ns informació en el cas que la necessitis.

Finançament

Necessites finançament per poder realitzar un curs?, contacta amb nosaltres per a poder tenir les millors condicions possibles.


  Contacta amb nosaltres

  Si estàs interessat en els nostres cursos, vols rebre més informació o tens algun dubte o consulta, pots posar-te en contacte amb nosaltres i ens ocuparem de tot. Estarem encantats d'atendre't.

  Estem a Tarragona

  Ramón i Cajal núm 27
  43001 Tarragona

  Truca'ns avui

  Telèfon: 977 211 501

  Envia'ns un e-mail

  administracio@autoescolasabat.com