L'assegurança que necessites segons les teves necessitats A l'Autoescola Sabat t'oferim servei d'assessorament i de gestió de l'assegurança del teu vehicle, perquè ho puguis tenir tot a punt per començar a conduir.
Contacta amb nosaltres L'assegurança que necessites segons les teves necessitats

Assegurança de vehicles

A autoescola Sabat t'acompanyem en tot el procés d'aprenentatge i gestions per aconseguir el carnet de conduir, però també et volem acompanyar en els teus inicis com a conductor. L'assegurança de vehicles és obligatori i de vegades, triar l'assegurança que millor s'adapta a les nostres necessitats pot resultar complicat.
Per aquest motiu, des de l'autoescola Sabat t'oferim servei d'assessorament i de gestió de l'assegurança del teu vehicle, perquè ho puguis tenir tot a punt per començar a conduir. Et mostrarem les millors opcions i t'ajudarem a triar l'assegurança més adequada per a tu.

Troba la teva assegurança en Assegurances Catalana Occident

Confia en Assegurances Catalana Occident per descobrir l'assegurança que millor s'adapta a les teves necessitats concretes. Amb diverses dècades d'història a favor seu, Catalana Occident disposa de preus molt competitius en les seves pòlisses. El servei Tot Risc és ideal per a aquells que els agrada tenir un pla B per respondre a un imprevist, els usuaris que adquireixen aquest pla compten amb un cotxe de substitució gratuït al qual poden accedir en el moment en què el seu vehicle sigui en qualsevol dels tallers concertats que l'empresa té a la seva disposició per brindar una resposta òptima davant de qualsevol sinistre ocasionat.
Un altre dels avantatges que ofereix als seus usuaris Catalana Occident és l'opció d'escollir l'assegurança del cotxe amb les cobertures que consideri necessàries, així com el mètode de pagament. Respon a danys ocasionats per fenòmens atmosfèrics, mentre que altres companyies que no compten amb aquest servei.

Cobertures interessants d'Assegurances Catalana Occident

Amb la seva extensa història en el mercat d'assegurances Catalana Occident Assegurances aporta la solvència que una empresa amb la seva trajectòria pot oferir als seus clients. Disposa d'unes cobertures competitives a preus bastant accessibles, entre les quals podem destacar: servei de trencaments de vidres, assistència en viatge i grua i vehicles de substitució.


  Contacta amb nosaltres

  Si estàs interessat en els nostres cursos, vols rebre més informació o tens algun dubte o consulta, pots posar-te en contacte amb nosaltres i ens ocuparem de tot. Estarem encantats d'atendre't.

  Estem a Tarragona

  Ramón i Cajal núm 27
  43001 Tarragona

  Truca'ns avui

  Telèfon: 977 211 501

  Envia'ns un e-mail

  administracio@autoescolasabat.com