Transport internacional de mercaderies perilloses Acord mitjançant el qual la majoria dels Estats d'Europa regulen el transport de mercaderies perilloses per carretera en el seu territori i per al pas per les fronteres.
Contacta amb nosaltres Transport internacional de mercaderies perilloses

Curs ADR

Els cursos ADR són necessaris per a tots els conductors que es dediquen al transport de mercaderies perilloses. Són cursos de 34 hores que s'han de realitzar de manera presencial, i que culminen amb un examen.
El contingut del curs varia segons el tipus de mercaderia, però sobretot posa l'accent en la seguretat durant el transport i la manipulació d'aquestes mercaderies. La titulació ADR forma part d'un acord entre els països de la Unió Europea per al transport de mercaderies perilloses per carretera en territori europeu.
Els cursos d'ADR són de diferents tipus, en funció del material que es desitgi transportar. Tipus de permisos ADR:
Les sigles ADR fan referència a "l'Acord Europeu sobre Transport Internacional de Mercaderies Perilloses per Carretera". L'ADR és un acord mitjançant el qual la majoria dels Estats d'Europa regulen a través d'una sèrie de normes o regles comunes, el transport de mercaderies perilloses per carretera en el seu territori i per al pas per les fronteres.

És el carnet que capacita els conductors professionals a transportar mercaderies perilloses. Aquest carnet s'ha de renovar cada 5 anys i és obligatori. Si transportes mercaderies perilloses sense aquest carnet, estaràs cometent una infracció molt greu.

 • Estar en possessió del Carnet B de conduir, amb almenys un any d'antiguitat.
 • Declarat apte en les proves d'aptitud corresponents.
 • No estar incapacitat judicialment per al desenvolupament de la professió, ni per a la conducció.
 • Ser resident a Espanya.
 • Haver realitzat un curs de formació per al transport i manipulació de mercaderies perilloses en un centre autoritzat.

Pròxims cursos

Consulta els nostres pròxims cursos de manera senzilla a través d'aquesta plana i demana'ns informació en el cas que la necessitis.

Finançament

Necessites finançament per poder realitzar un curs?, contacta amb nosaltres per a poder tenir les millors condicions possibles.


  Contacta amb nosaltres

  Si estàs interessat en els nostres cursos, vols rebre més informació o tens algun dubte o consulta, pots posar-te en contacte amb nosaltres i ens ocuparem de tot. Estarem encantats d'atendre't.

  Estem a Tarragona

  Ramón i Cajal núm 27
  43001 Tarragona

  Truca'ns avui

  Telèfon: 977 211 501

  Envia'ns un e-mail

  administracio@autoescolasabat.com