Aconsegueix el teu carnet de cotxe amb nosaltres A l'Autoescola Sabat t'ajudem a obtenir el teu permís de cotxe a Tarragona. Amb nosaltres aprendràs a conduir de manera segura i responsable.
Contacta amb nosaltres Aconsegueix el teu carnet de cotxe amb nosaltres

Permís de cotxe

El Permís de cotxe o permís de conduir B es pot aconseguir a partir dels 18 anys i per aconseguir-ho s'ha de realitzar una prova teòrica de 30 preguntes i un examen pràctic en vies obertes al trànsit de 25 minuts. A l'Autoescola Sabat oferim atenció personalitzada per ajudar-te a superar les proves i aconseguir el carnet de conduir a Tarragona.
Aquest permís autoritza a conduir automòbils de fins a 3.500 kg amb un màxim de nou places, amb la possibilitat de circular amb un remolc de fins a 750 kg, tricicles i quadricicles de motor de fins a 15 kW de potència o superior a partir dels 21 anys. El permís de conduir B també permet conduir vehicles especials agrícoles i els seus conjunts, vehicles especials no agrícoles i els seus conjunts, de fins a 3.500 kg i nou places i que no excedeixin de 40 km/h, i vehicles autoritzats per l'AM, A1 i LCM.

Edat mínima:

18 anys.

Vehicles autoritzats:

Automòbils de fins 3.500kg de MMA, fins a 9 places i amb remolc de fins a 750 kg de MMA. Amb possibilitat de portar un remolc amb MMA superior a 750 kg sempre que la MMA del conjunt no excedeixi de 3.500kg o 4.250kg si se superen les proves corresponents per a l'obtenció de l'autorització (B96). Tricicles i quadricicles de motor (mínim 21 anys per tricicles que excedeixin de 15 kW). Vehicles especials agrícoles i els seus conjunts. Vehicles especials no agrícoles i els seus conjunts, de fins a 3.500kg de MMA, fins a 9 places i la velocitat no superi els 40 km / h. Vehicles autoritzats per l'AM, A1 (dins d'Espanya i amb almenys 3 anys d'antiguitat) i LCM.

Proves a realitzar:

Examen de teòrica comuna llevat que tingui el permís A1 o A2 (30 preguntes, màxim 3 errors) i examen pràctic en vies obertes al trànsit (25 minuts).

Pròxims cursos

Consulta els nostres pròxims cursos de manera senzilla a través d'aquesta plana i demana'ns informació en el cas que la necessitis.

Finançament

Necessites finançament per poder realitzar un curs?, contacta amb nosaltres per a poder tenir les millors condicions possibles.


  Contacta amb nosaltres

  Si estàs interessat en els nostres cursos, vols rebre més informació o tens algun dubte o consulta, pots posar-te en contacte amb nosaltres i ens ocuparem de tot. Estarem encantats d'atendre't.

  Estem a Tarragona

  Ramón i Cajal núm 27
  43001 Tarragona

  Truca'ns avui

  Telèfon: 977 211 501

  Envia'ns un e-mail

  administracio@autoescolasabat.com